Web oficial del grup Duran&Cia

Duran&Cia a la Plaça Reial. Sessió videoclip.

Jorge Embaucador

Jocs d'harmonies de veus sobre una base funk-rock contundent

Gravació videoclip Extracte foto Carles al Bikini.

2012. Autoproducció.

El 2012, fruit de l'enregistrament de l'EP "Con esa pesada costumbre de siempre sonreír" decideixen enregistrar un videoclip promocional d'un dels temes que consideren com a single, "Jorge Embaucador". El vídeo es va enregistrar a la sala Sidecar (amb tomes també a la plaça Reial de Barcelona) i a la sala Rocksound.

Bolo al Sidecar.

El tema, tot i que en format acústic, deixa entreveure algunes de les característiques de la banda amb jocs d'harmonies de veus sobre una base funk-rock contundent i amb una lletra irònica característica del front-man, Carlos Durán.

El vídeo va ser dirigit i realitzat pel periodista Francesc Peris, amb una dilatada experiència en el món audiovisual i periodístic.

Com a curiositat, en el vídeo el grup va tocar la cançó en directe sobre la cançó del disc per donar més veracitat i autenticitat a les tomes del vídeo. Una altra curiositat és que malauradament la sala Rocksound on es van enregistrar algunes de les tomes ja no existeix actualment, per polítiques d'urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona.

Disponible a:

Descobreix a una de les bandes amb més personalitat de casa nostre.

RAC 105

Altres treballs

CD Material de derribo. CD Con esa pesada costumbre de siempre sonreír