Web oficial del grup Duran&Cia

Sessió de fotos per la portada de l'EP

Con esa pesada costumbre de siempre sonreír

Un so diferent, però sense perdre la seva personalitat i força

Gravació de l'EP
CD Con esa pesada costumbre de siempre sonreír

2012. Autoproducció.

  • En el país de los gigantes
  • Bala perdida
  • Jorge Embaucador
  • Saudade
  • Avall
The Box. Estudi de gravació de Barcelona.

Aquest disc es va concebre com un mini LP, un EP amb 5 peces enregistrades als estudis The Box de Barcelona el 2012, 4 d'elles en castellà i una en català. Com a singles destaquen “En el país de los gigantes” i “Jorge Embaucador”. Aquesta última és que la que es va triar per enregistrar-ne un vídeo promocional.

Sessió de fotos per la portada del disc de Duran&Cia. Foto 1.

Com a conseqüència del treball d'adaptació del seu repertori per a una sèrie de concerts acústics en petit format, va sorgir la idea de gravar una sèrie de noves cançons, només amb instruments acústics, algunes de les quals van donar lloc a aquest treball. En l'enregistrament hi van col·laborar membres del grup Outsider, banda d'indie-pop de Barcelona liderada per Daniel Dodds i Larry Magrinyà.

Soundcloud
Sessió de fotos per la portada del disc de Duran&Cia. Foto 2.

Després de “Material de derribo”, el seu anterior disc, elèctric i contundent, Duran&Cia presenta en aquest treball un so diferent, però sense perdre la seva personalitat i força.

Disponible a:

De ellos, quizás, haya que destacar la contundencia y la espontaneidad, lo que les permite exhibir una frescura macerada en los años de traqueteo escénico.

Esteban Linés - La Vanguardia

Altres treballs

CD Material de derribo. Vídeo Jorge Embaucador.